Fokkerij

Guardian S

Guardian S

Vader     Bodyguard Moorland
Vader (moeder)     Trento B
Geslacht     hengst
Leeftijd     13
Kleur     bruin
Hoogte     172
Nivo    

 

Guardian S (Bodyguard Moorland x Trento) is geboren uit de elite merrie Amadin S en is in het najaar van 2014 goedgekeurd als KWPN-dekhengst.

Guardian S is gefokt door Stal van de Sande en in gedeeld eigendom van Stal van de Sande, Anky van Grunsven en Sjef Janssen.

AFSTAMMING

Guardian S is een zoon van Bodyguard Moorland (Gribaldi x Negro) uit de elite, sport (dr) merrie Amadin S. Deze dochter van Trento B heeft Z2 dressuur gelopen en werd ingeschreven in het stamboek met hoge cijfers. Grootmoeder Pradin is Z2 dressuur en voert de predikaten ster, preferent, sport (dr) en PROK.

ONDERZOEKSRAPPORT

“Guardian S is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De stap is zuiver, goed van ruimte en souplesse. De draf is lichtvoetig, goed van ruimte met een goede beentechniek en de hengst schakelt makkelijk. De galop is lichtvoetig met een goede balans en ruimte.“

PRESTATIES

Guardian S was reservekampioen van zijn jaargang in het najaarsverrichtingsonderzoek. Ook presteerde hij sterk in de Hengstencompetitie met onder meer een 2e plaats in Roosendaal en een 3e plaats in Zuidbroek. Alle juryleden waren vol lof over zijn geweldige instelling en zijn buitengewone natuurlijke aanleg.

“Aanleg van nature met heel veel allure!”